• Фејсбук
  • линкедин
  • твитер
  • google
  • youtube

Амазон има две C батерии за полнење Energizer за 3,50 долари (рег. 10+ долари)

详情_09

Амазон нуди Energizer 2-пакет батерии за полнење C за 3,74 $ Prime испратени. Редовно 11 долари или повеќе кај трговците на мало како Best Buy, ова е ново најниско ниво на Амазон на сите времиња и најдобра цена што можеме да ја најдеме. Овој пакет се испорачува со две C батерии за полнење Energizer, со внатрешна моќност од 2500 mAh и можности за задржување на полнење 12 месеци. Одлично за уреди жедни за енергија, како што се батериски ламби и друга технологија. Оценет со 4,1/5 ѕвезди.

Би очекувале да платите речиси двојно повеќе од денешниот истакнат износ ако сакате да одите со поставка што не се полни. Навистина нема причина да се оди по традиционалниот пат овде. Ако барате повеќе еколошки зделки, разгледајте го нашиот дневен преглед на Зелените зделки за дополнителни понуди.

Уредите со висока технологија бараат батерии со голема моќност. Energizer Recharge C батериите даваат повеќе енергија при секое полнење. Тие се идеални за уреди жедни за енергија, како дигитални фотоапарати, батериски ламби и преносни аудио плеери.

Амазон – најдобри зделки за речиси сè, од Bluetooth звучници и слушалки, до кујнски апарати, намирници, материјали за домашни миленици и буквално сè помеѓу

Овде ќе ги најдете сите наши најдобри зелени зделки, ова е целната страница за намалување на цените на LED светилки, соларни панели, батерии на полнење и многу повеќе. Купувајте врвни брендови како Philips, WORX, CREE, Eco Smart и други. Ова е местото каде што можете да започнете да штедите пари околу вашиот дом, а истовремено да заштедите енергија и да ја заштитите нашата планета.

Trevor Daugherty is the Senior Editor of 9to5Toys. Since joining in 2014, he’s specialized in product reviews, exclusive discounts and 9to5’s New Toy of the Day. Contact him direct at trevor@9to5mac.com.

  • Претходно:
  • Следно:

  • Време на објавување: 27.06.2019
    WhatsApp онлајн разговор!