• facebook
  • linkedin
  • twitter
  • google
  • youtube

Hvorfor røykvarslere er et must-ha sikkerhetsprodukt for ethvert hjem

røykvarsler (1)

Når en brann oppstår hjemme, er det svært viktig å raskt oppdage den og iverksette sikkerhetstiltak. Røykvarslere kan hjelpe oss med å oppdage røyk raskt og finne brannpunkter i tide

Noen ganger kan en liten gnist fra en brennbar gjenstand hjemme forårsake en ødeleggende brann. Ikke bare forårsaker det skade på eiendom, det setter også menneskers liv i fare. Hver brann er vanskelig å oppdage i begynnelsen, og når vi oppdager den, har det ofte allerede skjedd alvorlige skader.

Trådløsrøykvarslere, også kjent somrøykvarslere, spiller en stor rolle i å forebygge branner. Arbeidsprinsippet er at når den oppdager røyk, vil den lage en høy lyd, og lyden er 85 desibel 3 meter unna. Hvis det er en WiFi-modell, vil den sende et varsel til telefonen din samtidig med lyden. På denne måten, selv om du ikke er hjemme, kan du motta et varsel umiddelbart og raskt iverksette brannforebyggende tiltak for å unngå katastrofer .

1) Når gulvarealet er større enn 80 kvadratmeter og romhøyden er mindre enn 6 meter, er beskyttelsesområdet til en detektor 60~100 kvadratmeter, og beskyttelsesradiusen er mellom 5,8~9,0 meter.

2) Røyksensorer bør installeres borte fra dører, vinduer, ventiler og steder der fuktighet er konsentrert, for eksempel luftkondisjoneringsventiler, lys osv. De bør installeres unna interferenskilder og steder som er utsatt for falske alarmer. De bør heller ikke installeres på steder med direkte sollys, fuktige steder, eller hvor kalde og varme luftstrømmer møtes.

3) Ruter: Bruk en 2,4 GHz ruter. Hvis du bruker en hjemmeruter, anbefales det å ikke ha mer enn 20 enheter; for en ruter på bedriftsnivå anbefales det å ikke ha mer enn 150 enheter; men det faktiske antallet enheter som kan kobles til avhenger av modellen, ytelsen og nettverksmiljøet til ruteren.

  • Tidligere:
  • Neste:

  • Innleggstid: 16-jul-2024
    WhatsApp nettprat!