• facebook
  • linkedin
  • twitter
  • google
  • youtube

E lelei le tu'ufa'atasiga o le kaponi monoxide ma le asu?

O masini e iloa ai le carbon monoxide ma mea e iloa ai le asu e tofu ma se sao taua i masini e puipuia ai le saogalemu o fale. Ae ui i lea, i tausaga talu ai nei, o latou tuʻufaʻatasiga faʻapipiʻi ua faasolosolo malie ona faʻaalia i luga o le maketi, ma faʻatasi ai ma a latou galuega puipui lua, ua avea i latou ma filifiliga lelei mo le faʻaleleia o le saogalemu o fale.

su'esu'e asu & fa'ailo monoxide

O le carbon monoxide o se kasa oona e leai se lanu, e leai se manogi e maua mai i le fa'amumu le atoatoa o le suauu. I tulaga ogaoga, e mafai ona oʻo atu ai i le 'ona poʻo le oti. I le taimi lava e tasi, e mafai ona iloa e le asu le asu o loʻo tuʻuina atu i le amataga o se afi ma tuʻuina atu se faʻailoga i le taimi. Ae ui i lea, o taufaamataʻu uma e lua e masani ona iai faʻatasi, e pei o se afi e faʻafefe uma ai le carbon monoxide ma le asu i tagata o le aiga. O le fa'aaogaina o ituaiga eseese o masini e iloa ta'ito'atasi e mafai ona o'o atu ai i mata'ipo'o saogalemu, o lea la o le lelei o le tu'ufa'atasia o masini e iloagofie ai.

E tusa ai ma le Consumer Reports,su'esu'e asu ma carbon monoxide, e le gata ina tuʻuina atu le mataʻituina lelei o lamatiaga uma e lua, ae faʻapea foʻi ona tuʻuina atu se faʻasalalauga sili atu ona manino. O le lipoti o loʻo faʻaalia ai o le faʻaogaina o le tuʻufaʻatasiga e mafai ona faʻaleleia atili le saoasaoa o le tali atu o tagata o le aiga i faʻalavelave faʻafuaseʻi ma faʻaitiitia lelei le lamatiaga o le afi ma le carbon monoxide poisoning.

Mo se faʻataʻitaʻiga, i se faʻataʻitaʻiga talu ai nei i nuu i tua o Egelani, o se ogaumu liki na mafua ai le maualuga o le carbon monoxide i totonu o se fale ma se afi umukuka laitiiti i le taimi lava e tasi. O le tuufaatasigaof carbon monoxidesu'esu'e ma asudetector faʻapipiʻiina i totonu o le fale e le gata na tuʻuina atu se faʻailoga asu i le taimi, ae na iloa ai foi le i ai o le carbon monoxide, fesoasoani i tagata o le aiga e vave alu ese ma faia ni faʻalavelave faʻafuaseʻi, ma iu ai ina aloese mai faʻalavelave matuia.

Ua fautua mai tagata popoto e tatau i aiga ona ave le faamuamua i na oloa tuʻufaʻatasia e iloa ai faʻamatalaga lelei ma faʻamaonia faʻamaonia e mautinoa ai le mautu ma le saʻo o latou faʻatinoga. E le gata o nei masini e tuʻuina atu ai faʻalogo lelei pe a tupu afi ma le carbon monoxide liki, latou te faʻafaigofieina foi le faʻapipiʻiina ma faʻaitiitia le lavelave o le tausiga o meafaigaluega. I se aotelega, tatou10 tausaga le asu ma le carbon monoxide alarmse filifiliga atamai mo le faʻaleleia o le saogalemu o fale. O lenei masini multifunctional e maua ai le puipuiga faalua ma aumaia le saogalemu sili atu i le fale.

ariza kamupani fa'afeso'ota'i matou oso ata

  • Muamua:
  • Sosoo ai:

  • Taimi meli: Aukuso-07-2024
    WhatsApp Online Chat!