• facebook
  • linkedin
  • twitter
  • google
  • youtube

E aoga le su'e vai?

Wifi Su'e Suavai Sensor

O le vaiaso na tea nei, i totonu o se fale mautotogi i Lonetona, Egelani, sa i ai se faalavelave matuia o le tafe o le vai na mafua mai i se paipa ua matua. Talu ai o le aiga o Landy sa malaga i fafo, e lei maua i se taimi, ma o le tele o le vai na ofi i totonu o le fale o le tuaoi i lalo, ma mafua ai le faaleagaina o meatotino. I le toe tepa i tua, ua faanoanoa Landy ana faapea na ia faapipiiina sefa'ailo vai, atonu na ia taofia le mala. Ma i le isi fale, sa sili atu le laki o Tom. Na ia fa'apipi'i afa'ailo vaii lona fale, ma i se tasi po na gau ai le paipa i le umukuka ma amata ona tafe. Na aumai e le fa'ailo se fa'ailo leotele i le taimi e fafagu ai Toma mai lana moe. Na vave ona ia faia ni laasaga e tapuni ai le punavai ma manuia ai le aloese mai le faaleagaina.

Na faailoa mai e le au atamamai o lesu'e su'e vai, e pei o se masini atamai fale, e mafai ona iloa le tafe vai i le taimi muamua, ma auina atu se faʻailoga i le tagata faʻaoga e ala i leo, SMS ma isi auala. E le gata ina faʻaitiitia ai le gau o meatotino e mafua mai i le tafe mai o le vai, ae faʻapea foʻi ma le puipuia lelei o le faʻaogaina o le vai umi e mafua mai i le faʻaleagaina o fale ma le faʻaleleia o le faʻaleleia ma isi faʻafitauli, faʻaopoopo i le tausiga ma le tausiga o fale, faʻapipiʻisu'e su'e vaiose auala tau tamaoaiga ma fa'alavelave fa'afuase'i.

I le taimi nei, e tele ituaigasu'e vaifa'ailo i luga o le maketi, ma o le tau e amata mai le sefulu i le selau tala. E tatau i tagata faʻatau ona filifili oloa e maualuga le lagona ma le faʻamaoni e tusa ai ma o latou lava manaʻoga ma tulaga o fale, ma e tusa ai ma suʻesuʻega maketi, Shenzhen Ariza Electronics Co., Ltd.faʻaalia foi lenei faʻafitauli ma tuʻuina atu faʻamaufaʻailoga vai faʻalagolago. Na latou mamanuina se ituaiga fou.le vai lego sensor wifio lena i le Wifi o loʻo i ai ma faʻaaliga taimi moni, O le taimi lava esu'e vaiiloa ai le tafe vai po'o le fa'agata fa'apolokalame ua sili atu, o le a maua e le telefoni se fa'ailoga fa'ailo e le Tuya APP, e leai se totogi e fa'aoga. Ma e le manaʻomia ni faitotoa ma faʻalavelave faʻapipiʻi, Naʻo le faʻafesoʻotaʻi atamaisu'e vaii le Wi-Fi ma download le Tuya/Smart Life App mai le App Store. Pe o oe i le ofisa poʻo luga o le auala, e mafai ona e siakiina le tulaga e ala i le app i soo se taimi.

I se faapuupuuga, o le faʻapipiʻiina o faʻamaufaʻailoga vai e taua tele e faʻamautinoa ai le saogalemu o aiga ma meatotino. I le lumanaʻi, faʻatasi ai ma le faʻaauau pea o tekinolosi ma le faʻaitiitia o tau, e talitonuina o le a sili atu ma le tele o aiga o le a filifili e faʻapipiʻi lenei meafaigaluega aoga.

  • Muamua:
  • Sosoo ai:

  • Taimi meli: Aukuso-23-2024
    WhatsApp Online Chat!