• facebook
  • linkedin
  • twitter
  • google
  • youtube

Fa'alavelave Fa'apisinisi ma Fale Nofo i Aferika i Saute & Fofo a Ariza's Mu

Aafiaga afi i maketi faapisinisi ma nofomau i Aferika i Saute ma fofo puipuia afi a Ariza

faailo asu(2)

O tagata fa'atau pisinisi ma tagata nofomau i Aferika i Saute e manino lava le leai o se puipuiga mai fa'alavelave afi mai afi fa'aola ma maa. O lenei manatu na siitia e le au ofisa sinia o le ISF SFP, o le afi ma le saogalemu o faiga faʻapipiʻi ma le tele o le poto masani i le puipuiga o le afi.

Fernando Antunes, Pule Faʻatonu o le ISF SFP, na faʻailoa mai o le vaega o pisinisi a Aferika i Saute e matua matutua lava i tulaga o le suʻesuʻeina o afi ma faʻamaʻi afi, ae o maketi faʻapisinisi ma nofoaga nofomau o loʻo faʻasolosolo i tua i lenei tulaga. Na ia faamamafa e ui lava o le taua o le puipuiga o le afi o loʻo faʻaalia lautele i totonu o siosiomaga lamatia e pei o maina, ae o pisinisi faʻapisinisi ma fale nofo e leʻo lava le gauai.

Vairaag Panchoo, National Strategic Business Development Manager o le ISF SFP, na faʻaalia atili e iai le eseesega tele i uiga i le saogalemu o afi ma le puipuia i le va o alamanuia. O le tele o alamanuia na'o le taulai atu i le saogalemu o le afi aua latou te mana'omia le tausisia o tulafono faatonutonu ma tulaga, ma leai se lagona moni o le lamatiaga. O lenei mea ua taʻitaʻia ai le tele o faʻalapotopotoga e paʻu i le mailei o le suʻeina o tau sili ona maualalo pe a filifilia meafaigaluega e puipuia ai le afi, ae le amanaiaina le lelei ma le aoga o le oloa.

I le tali atu i lenei mataupu, na faʻamamafaina faapitoa e le ISF SFP le taua o le faʻaogaina o le eletise ma maa i le puipuiga o le afi. Na faamalamalama mai e Antunes o afi afi ma maa e masani ona faʻaaogaina i le taimi o le motusia o le eletise, ae talu ai e le o fuafuaina e faʻaauau pea, latou te maua ai le maualuga o le lamatiaga o le afi. Sa ia faamamafaina lena meailoa afima faiga tineia e mana'omia ona fa'atulagaina fa'apitoa ma fa'apipi'i lelei e tusa ai ma tulaga fa'aoga fa'apitoa.

Lithium-ion maa, o se isi vaega autu, ua maua foi le gauai mai le ISF SFP. Na fa’ailoa e Panchoo, o ma’a o lo’o i ai e faigata ona tape pe a tula’i mai se mu, o lea e mana’omia ai se fa’amatalaga vave ma le puipuiga. Na ia faamamafaina e faapea, mo le puipuia o maa lithium-ion, o se faiga atoatoa e mafai ona lapataia, puipuia ma tali atu i afi e manaʻomia, nai lo le faʻalagolago i auala passive.

I lenei tulaga, o lefaailo asuo Shenzhen Ariza Electronics Co., Ltd. ua avea ma mea e sili ona vaʻaia mo le puipuia o afi i luga o le maketi. O oloa a le kamupani e faʻaaogaina maa Huiderui:

Oloa Fa'ailoga

Ituaiga maa: Huiderui e masani ona atiina ae ma gaosia maa lithium muamua e pei ole lithium manganese, lithium iron, ma le lithium ferrite.

Fa'atinoga:

Voltage: Mo se faʻataʻitaʻiga, o le 3V matua lithium manganese maa (CR123A), se tasi fua faʻatatau voltage o le 3V, ma se galuega tipi-off voltage o le 2V.

Malosiaga malosi: 3-10 taimi sili atu nai lo maa e le o le lithium system.

Galulue vevela: -40 ℃ i le 85 ℃ mo leisa fa'amaufa'ailoga maa ma -40 ℃ i le 70 ℃ mo masini fa'amaufa'ailoga maa.

Fuafuaga fa'aletagata: Ole fua fa'aletausaga fa'aletausaga o maa o lo'o teuina ile vevela ole potu ole ≤2%.

Olaga: A maeʻa le 10 tausaga o le teuina i le 20 ℃, o loʻo i ai pea le 80% le gafatia (lithium manganese battery) poʻo le 90% gafatia (lithium iron battery).

Fa'atinoga o le Saogalemu: Na pasi UL, UN38.3, CE ma ROHS fa'amaonia su'ega saogalemu.

Puipuiga o le siosiomaga: e leai ni mea oona po'o ni mea mata'utia.

Avanoa faʻaoga: Faʻaaogaina i le eletise, vai, kesi ma le vevela mita, saogalemu, fomaʻi, GPS, Initaneti o Mea, militeli ma isi fanua.

o Arizafa'ailo asumafa'aliga o le carbon monoxidemaua le tele o tusi faamaonia faava o malo, e pei o EN14604, EN50291, FCC, ROHS ma UL. O ana R&D ma le gaosiga o mana'oga e matua'i mulimulita'i i tulaga fa'ava-o-malo ina ia mautinoa le lelei ma le fa'atinoga o oloa.

I le avea ai o ni oloa fa'ailoga afi aloa'ia, o fa'ailo asu a Ariza Electronics ma fa'ailo carbon monoxide ua fa'aalia ai le lelei tele o le fa'atinoga ma le fa'amaoni i le vaega o le puipuiga o le afi. E le gata ina ma'ale'ale ma sa'o, ae e mafai fo'i ona fa'alogoina le fa'ailo i le taimi, fesoasoani i tagata e iloa ma tali atu i lamatiaga o le afi i se taimi talafeagai.

O le mea lea, mo tagata faʻatau pisinisi ma nofomau i Aferika i Saute, galulue faʻatasi ma tagata faʻatau afi afi ma tomai faʻapitoa ma poto masani e pei o Ariza Electronics o le a avea ma auala aoga e faʻaitiitia ai lamatiaga o le afi ma puipuia le saogalemu o le ola ma meatotino.

ariza kamupani fa'afeso'ota'i matou oso ata

  • Muamua:
  • Sosoo ai:

  • Taimi meli: Iuni-26-2024
    WhatsApp Online Chat!