• facebook
  • linkedin
  • twitter
  • google
  • youtube

E galue moni Vape Detectors? Se Va'aiga Va'ai i lo Latou Lelei i A'oga

Faatasi ai ma le siʻitia o vape i tupulaga talavou, o aʻoga i le lalolagi atoa o loʻo faʻaaogaina tekinolosi fou e foia ai le mataupu. Vape detectors, masini ua fuafuaina e iloa ai le i ai o le ausa mai sikaleti eletise, ua faʻateleina le faʻapipiʻiina i aoga maualuga ma aoga tulagalua. Ae pe o latou galulue moni? O faʻamaoniga e taʻu mai ai o vape detectors e mafai ona avea ma meafaigaluega aoga, e ui o lo latou manuia e faʻalagolago i mea eseese e pei o le faʻatinoina ma le faʻaaogaina o faiga faʻavae.

vape detectors—aitioti

Auala e galue ai Vape Detectors

Vape detectors, pei o le lauiloa Ariza vaping sensor, ua faʻapipiʻiina i masini e iloa ai vailaʻau o loʻo tuʻuina atu i le ausa e-sikareti. E le pei o su'esu'ega asu masani, o nei masini ua mamanuina e iloa ai vaega laiti e gaosia e le vape, e aofia ai le nicotine, THC, ma isi mea faʻapipiʻi. E masani ona fa'apipi'i nei mea fa'ailoa i nofoaga natia po'o nofoaga tu'ufua e pei o faleta'ele ma potu loka e sili atu ona fa'aoga ai tamaiti aoga. O le taimi lava e fa'aoso ai, e tu'uina atu e le fa'ailoga se fa'aaliga i fa'atonu a'oga, e mafai ai ona latou gaoioi vave.

Faamaoniga o le Lelei

Le tele o aoga itumalo i le Iunaite Setete ua lipotia mai se faaitiitia tele o vape faʻalavelave ina ua maeʻa le faʻapipiʻiina o vape detectors. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le Lincoln Public Schools district i Nebraska, o soliga vape i se tasi aʻoga maualuga na pa'ū tele mai le lata i le 100 faʻaaliga i le vaiaso muamua o le faʻapipiʻiina i le na o le fa i le faaiuga o le tausaga.
O lenei pa'u malosi e mafua ona o le faʻalavelave faʻafuaseʻi o mea e iloa ai - o tamaiti aʻoga e faʻaitiitia ai le vape pe a latou iloa e ono maua.
E le gata i lea,vape detectorsose meafaigaluega taua tele i le faʻamalosia o le faʻasaina o le vape, ma le tele o aʻoga o loʻo lipotia mai le faʻaitiitia o le tele o faʻalavelave faʻafuaseʻi i totonu o faletaele ma isi nofoaga tuufua. O le tekonolosi ua va'aia o se auala e fa'asaogalemu ai le si'osi'omaga o a'oga ma fa'alotovaivaia amioga le lelei a tamaiti a'oga.

Luitau ma Tapulaa

Ae ui i lea, o vape detectors e leai ni o latou tapulaʻa. O nisi o tamaiti aʻoga ua latou maua ni auala e faʻafefe ai mea e iloa ai, e pei o le vape i totonu o lavalava poʻo koneteina e faʻaitiitia ai le tele o ausa i le ea. E le gata i lea, o le tekinolosi ua lauiloa e faʻaosoina ai mea sese mai mea e pei o mea manogi poʻo deodorant.
O le isi lu'itau o le fa'alavelave lea e mafai e vape detectors ona tu'uina i so'otaga a tamaiti-faiaoga. Ua finau le American Civil Liberties Union (ACLU) ma isi tagata fa'alilolilo e fa'apea o le fa'ateleina o le mata'ituina i totonu o a'oga e ono fa'aleagaina ai le fa'atuatuaga i le va o tamaiti a'oga ma le aufaigaluega.
E popole fo'i nisi o faia'oga ona o le taula'i atu i le su'esu'ega e ono le amana'ia ai le mana'omia o a'oa'oga ma le lagolago e fesoasoani ai i tamaiti a'oga e tu'u le vape.
O se Meafaigaluega, ae le o se Fofo
E ui o vape detectors o loʻo faʻamaonia e avea o se faʻalavelave aoga, o loʻo faʻamamafaina e le au atamamai e tatau ona avea ma vaega o se fuafuaga lautele. E taua tele a'oa'oga ma polokalame lagolago i le fa'atalanoaina o mafua'aga o le vape a tupulaga. Fa'alāpotopotoga e pei o le American Lung Association e fautuaina le a'oga e fa'aluaina le vape detection technology ma polokalame e fesoasoani ai i tamaiti a'oga ia malamalama i le lamatiaga o le vape ma tu'uina atu alagaoa e tu'u ai.

  • Muamua:
  • Sosoo ai:

  • Taimi meli: Oke-15-2024
    WhatsApp Online Chat!