• facebook
  • linkedin
  • twitter
  • google
  • youtube

Maketi Alarm System Fa'amoemoe e Fa'ateleina i le CAGR tumau e o'o atu i le 2027

timg

Ua mamanuina faiga fa'ailo afi e iloa ai le i ai o le afi, asu, po'o le i ai o se kesi leaga i totonu o se nofoaga ma lapatai tagata e ala i mea faʻalogo ma vaʻaia e uiga i le manaʻoga e aveese le nofoaga. O nei fa'ailo e mafai ona otometi sa'o mai le vevela ma le asu e iloa ai ma e mafai fo'i ona fa'agaoioia ma le lima e ala i masini fa'ailo afi e pei o toso po'o le sipika e fa'alogoina se fa'ailo. O le faʻapipiʻiina o faʻailo afi e faʻamalosia i le tele o pisinisi, fale nofo, ma fale gaosi oloa e avea o se vaega o taʻiala saogalemu i le tele o atunuu.

Ina ia tausisia tulafono faatonutonu e pei o le BS-fire 2013, e faʻataʻitaʻiina faʻailoga afi i vaiaso taʻitasi i nofoaga o loʻo faʻapipiʻiina ai i Peretania. O lea e tumau pea le maualuga o le mana'oga mo fa'alavelave afi i le lalolagi atoa. I nai tausaga ua tuanaʻi, o le maketi mo faʻalavelave afi ua molimauina le tele o atinaʻe i tulaga o le alualu i luma tekinolosi. O le faʻatupulaia o le numera o kamupani i totonu o le maketi o loʻo faʻaauau pea ona tuleia faiga faʻailo afi e tusa ai ma le atinaʻeina o tekinolosi. I le lumanaʻi lata mai, aʻo faʻamalosia le tausisia o le saogalemu o le afi i totonu o tamaoaiga o loʻo tulaʻi mai, o le manaʻoga mo faʻalavelave afi e ono faʻaleleia atili, lea e faʻamoemoe e faʻaosoina ai le maketi o le afi afi i le lalolagi atoa.

O se lipoti suʻesuʻe atoatoa a le Fact.MR o loʻo faʻapipiʻi ai faʻamatalaga taua i luga o le maketi o faʻamalama afi i le lalolagi atoa ma ofoina atu faʻamatalaga taua e uiga i lona tuputupu aʻe i le vaitau o le 2018 i le 2027. tekonolosi fou i luga ole mana'oga mo faiga fa'ailo afi. Ona o aga o lo'o i ai nei ma fa'ata'ita'iga o maketi, o lo'o tu'uina atu e le lipoti fa'amatalaga fa'atatau ma au'ili'iliga sa'o i luga o le maketi o fa'ailoga afi.

O le lipoti suʻesuʻe atoatoa e galue o se pepa pisinisi taua mo taʻutaʻua taʻutaʻua maketi o loʻo faʻaogaina i le maketi afi afi i le lalolagi atoa. O faiga fa'ailo afi o lo'o tu'ufa'atasia ma tekonolosi fa'ama'i ua ta'uta'ua mo le tele o tausaga ma e fa'amoemoe e molimauina le fa'aaogaina tumau i le vaitaimi o iloiloga. A'o fa'agasolo fa'atekinolosi fa'atekinolosi faiga fa'apipi'i afi, o lo'o sailia e kamupani ta'ita'i i totonu o alamanuia ni faiga lelei e iloa ai afi e fetaui lelei ma le si'osi'omaga ma o latou tulaga faigaluega. Ina ia fa'amalieina mana'oga tu'ufa'atasi a le au fa'au'uga fa'aoga i totonu o alamanuia, o lo'o taula'i atu le au gaosi oloa i le atina'eina o faiga fa'ailo afi fou e pei o fa'ailo lagona lua.

O le televave o le alualu i luma i tekinolosi ua tuleia ai le manatu o le suʻesuʻeina o afi i tua atu o se faiga faʻaola ola. Faʻateleina, kamupani taʻitaʻia e pei o Kidde KN-COSM-BA ma le First Alert o loʻo faʻaaogaina faʻailoga afi faʻapipiʻiina i tekinolosi faʻapitoa ma faʻaoga lua faʻalogo e faʻamautinoa ai le saogalemu o tagata faigaluega ma le tausiga o faleteuoloa. Aʻo toe faʻaleleia e le atinaʻeina o tekonolosi manaʻoga faʻapisinisi eseese, o loʻo taulaʻi atu nei kamupani i le atinaʻeina o faʻamalama afi e faʻapitoa i gaioiga ma tulaga faigaluega a le faʻaaogaina o alamanuia e pei o le maualuga o le puipuiga o le puipuiga.

Fa'atasi ai ma mana'oga tu'ufa'atasi i pisinisi eseese, o lo'o iai avanoa fa'aolaola lelei i le atina'eina o faiga fa'ailo afi fa'apitoa mo tagata ta'a'alo maketi. Ina ia ofoina atu le faʻaleleia atili o le puipuiga ma manaoga faʻapitoa a tagata faʻatau, o loʻo taulaʻi le au gaosi oloa e pei o Cooper Wheelock ma Gentex i le tuʻufaʻatasia o tekinolosi faʻalogo lua faʻatasi ai ma le tele o apaʻau fausaga mo pisinisi, fale teu oloa, ma nofoaga nofomau ua faʻamaonia e le National Fire Protection Association (NFPA). ).

O le tuai ona su'esu'eina ma fa'amama fa'ailoga sese e mafai ona tau ai ola eseese ma fa'asoa a le kamupani. Talu ai o loʻo faʻaauau pea le manaʻomia mo le vave iloa ma faʻasalalauga i totonu o fale nofoia ma pisinisi, o loʻo taulaʻi atu le au gaosi oloa e pei o Notifier ma System Sensors i le tuʻufaʻatasia o faʻamatalaga faʻamatalaga atamai i totonu o le afi afi. Faʻatasi ai ma le tuʻufaʻatasia o faʻamatalaga faʻamatalaga atamai, e mafai e le afi afi ona logoina tagata nofoia, tagata asiasi, ma tagata faigaluega faʻatasi ai ma faʻalavelave Faʻafuaseʻi Voice Alarm Communication (EVAC). E le gata i lea, o nei faiga e taʻitaʻia ai tagata o loʻo nofoia i le auala sili ona latalata i le faʻasaoina i taimi o faʻalavelave faʻafuaseʻi.

Ina ia faʻaleleia lo latou tulaga i le maketi faʻatauvaʻa, o loʻo taulaʻi atu kamupani i le ofoina atu o faiga faʻapipiʻi afi e faʻapipiʻiina i foliga e pei o le tele o kesi ma le faʻavevelaina o le mataʻituina ma le photonic sensing technology e iloa ai kasa leaga ma le asu. E le gata i lea, o loʻo tuʻufaʻatasia e le au gaosi oloa faʻapitoa faʻapitoa faʻapitoa e ofoina atu foliga e pei o faʻalavelave faʻalavelave faʻapipiʻi ma le faʻalavelave faʻafuaseʻi e toe faʻafoʻi ai le eletise mo le faigofie ma le saogalemu o tagata faʻatau.

Mai pisinisi eseese, o le faʻaaogaina o le afi faʻamalo o loʻo faʻaauau pea ona faʻaogaina i fale nofoia ma pisinisi. O faufale ma fuafanua o fale o loʻo faʻamautinoaina o fale ma fale faʻapisinisi e faʻapipiʻiina i faʻamalama afi lelei.

O lo'o fa'atumauina e le au fuafanua faufale le atina'eina o fausaga ma faiga e filifili ai le tu'ufa'atasia o masini fa'ailo afi i nofoaga e vave ma faigofie ona iloa ai fa'alavelave fa'afuase'i. E le gata i lea, o loʻo taulaʻi atu le au faufale i le faʻapipiʻiina o faʻamalama afi e mafai ona faʻafesoʻotaʻi vave ai fale afi i le suʻeina o le asu poʻo le afi. Mo se faʻataʻitaʻiga, LifeShield, o se kamupani TV tuusaʻo ua pateni ana Sensors Saogalemu Tinei Mu e faʻaogaina uma e lua e faʻaogaina ai le asu o le maa ma faʻamalosi. Pe a iloa le afi poʻo le asu, e faʻaalia e le afi faʻailoga afi e ala i le tuʻuina vave atu o le fale afi.

I le aotelega, o le lipoti o suʻesuʻega o se punaʻoa taua o faʻamatalaga ma faʻamatalaga i luga o le maketi afi afi. E mafai e tagata e aafia i le maketi ona faʻamoemoeina suʻesuʻega taua e mafai ona fesoasoani ia i latou e malamalama ai i mea taua o lenei laufanua.

O lenei su'esu'ega su'esu'e au'ili'ili e tu'uina atu ai se su'esu'ega fa'atasi uma i luga o le maketi, a'o tu'uina atu le atamai fa'asolopito, fa'amatalaga fa'atino, ma fa'amaonia fa'atauva'a & fa'afuainumera-faamauina fa'amatalaga maketi. Fa'amaonia ma talafeagai seti o manatu ma metotia ua fa'aogaina mo le atina'eina o lenei su'esu'ega atoatoa. O faʻamatalaga ma auʻiliʻiliga i vaega autu o maketi o loʻo tuʻufaʻatasia i totonu o le lipoti ua tuʻuina atu i mataupu mamafa. O se auiliiliga maeʻaeʻa ua ofoina mai e le lipoti ile

O le tu'ufa'atasiga o le poto fa'amaoni ma le poto muamua, o fa'amatalaga o lo'o ofoina atu i totonu o le lipoti e fa'avae i luga o su'esu'ega fa'atusa ma fa'ata'ita'iga a tagata tomai fa'apitoa tau alamanuia, ma fa'amatalaga mai ta'ita'i manatu & tagata auai i alamanuia i le filifili tau. O fua fa'atatau o le tuputupu a'e, fa'ailoga macroeconomic, ma fa'asologa o maketi matua ua mae'a su'esu'eina ma tu'uina atu, fa'atasi ai ma le aulelei o maketi mo vaega ta'itasi o maketi o lo'o aofia ai. O aʻafiaga faʻapitoa o aʻafiaga faʻatupulaia i luga o vaega o maketi i itulagi uma ua faʻapipiʻiina foi e le lipoti.

O Mr. Laxman Dadar ose tagata tomai fa'apitoa ile su'esu'ega fa'afuainumera fatuga. O ana tagata asiasi pou ma tala na tufatufaina atu i pisinisi avetaʻavale ma nofoaga. O ana mea e fiafia i ai e aofia ai tala fatu, aʻoaʻoga, ma mea fou.

  • Muamua:
  • Sosoo ai:

  • Taimi meli: Iuni-19-2019
    WhatsApp Online Chat!