• facebook
  • linkedin
  • twitter
  • google
  • youtube

E i ai se fa'ailo saogalemu i la'u iPhone?

Fou Apple Air Tag

O le vaiaso na te’a nei, na mulimuli atu ai se tamaitai talavou e igoa ia Kristina e ni tagata masalosalo na o ia i le fale i le po. O le mea e lelei ai, sa ia faʻapipiʻiina le app alarm a le tagata lava ia i lana iPhone. Ina ua ia lagonaina se tulaga matautia, sa ia tuuese loa lefou apu ea tagfa'ailo. O fa'ailo leotele ma fe'au fa'anoanoa otometi e lafo atu i feso'ota'iga ua fa'atulaga e fa'alavelave ai tagata masalosalo ma sosola. I le taimi fo’i lea, na maua ai fo’i e le tagata fa’afeso’ota’i le taunu’u le nofoaga tonu o Kristina i le taimi muamua, ma fa’afeso’ota’i ai loa leoleo i le taimi tonu. I le faaiuga, na mafai e Kristina ona sola ese ma feiloai ma lana uo o le na agai atu e laveai o ia.

O le a le mea e fai ai lenei measiaki ea tagfa'atasi ai ma fa'ailo tulaga ese o le fa'aaogaina atoatoa o meafaigaluega ma polokalama fa'aoga a Apple. E ala i le faʻatulagaina saʻo ma le malosi leo galue, e mafai ona vave tuʻuina atu se leo faʻailo maualuga-decibel i faʻalavelave faʻafuaseʻi, ma pasi atu le faʻamatalaga o le nofoaga o le tagata faʻaoga i le faʻafesoʻotaʻi faʻafuaseʻi faʻapitoa i le taimi moni.

Na faailoa mai e le au atamamai o le faʻaogaina o lenei faʻailoga patino i luga o masini Apple e maua ai e tagata faʻaoga se auala sili atu ona faigofie ma lelei o le saogalemu. E le gata ina talafeagai mo vaaiga e pei o le savali na o oe i le po ma le faimalaga na o ia, ae e iai foi sona sao taua i tulaga matautia faafuasei i le olaga i aso taitasi.

Shenzhen Ariza Electronics Co., Ltd.faʻaalia foi lenei faʻafitauli ma tuʻuina atu faʻatuatuainasiaki apple airtags.Latou te mafaufau i le lumanaʻi, faatasi ai ma le alualu i luma faifaipea o tekinolosi ma le lauiloa o talosaga, e talitonuina o lenei ituaiga ofou airtag 2024o le a faia se sao sili atu ona taua i le faʻamautinoaina o le saogalemu o le tagata lava ia, faʻaopoopoina le filemu o le mafaufau ma le saogalemu i olaga o tagata.

  • Muamua:
  • Sosoo ai:

  • Taimi meli: Aukuso-16-2024
    WhatsApp Online Chat!