• facebook
  • linkedin
  • twitter
  • google
  • youtube

E i ai se auala e siaki ai ki o le taavale?

 Su'e Ki ma leo

E tusa ai ma faʻalapotopotoga suʻesuʻega maketi talafeagai vaʻaia e faapea i lalo o le tulaga o loʻo i ai nei o le faʻaauau pea o le umiaina o taavale ma le faʻateleina o le manaʻoga o tagata mo le pulea lelei o mea, pe afai e tusa ai ma le atinaʻeina o tekonolosi ma le saoasaoa o maketi, o le tele o maketi o taavale.su'e kio lo'o fa'amoemoe e fa'aauau pea ona fa'atuputeleina i se fua fa'aopoopo e sili atu i le 30% i le tausaga i le isi tolu tausaga. E oʻo atu i le 2027, o le maketi o le lalolagi mo le sailia o taʻavale autu e faʻamoemoe e oʻo atu i le 100 piliona tala.

I le olaga i aso uma, saili se taavaletracker airtago lo'o i ai fa'aaliga eseese o fa'aoga. Mo i latou e masani ona manaʻomia le suʻeina o taʻavale i paka tetele, pe a galo ia i latou le mea o loʻo tuʻu ai ki o le taavale, e mafai e le tracker ona faʻamaonia le nofoaga, faʻasaoina le tele o le taimi. Mo tagata pisi pisinisi i le tele o mataupu, o nisi taimi latou te tuʻuina le ki o le taʻavale i le tulimanu latou te le masani ona faʻalogo i ai, ma faʻatasi ai ma le tracker, e mafai ona vave maua e aloese ai mai le tuai o le malaga. I totonu o le aiga, afai e toʻatele tagata e fefaʻasoaaʻi se taʻavale, o le taamilosaga o le ki o le taavale e faigofie ona mafua ai le le mautonu o lona nofoaga, i le taimi nei e mafai e le tracker ona faia se sao. E oo lava i nisi o tulaga faʻapitoa, e pei o le tagata e ona na leiloa faʻafuaseʻi ki taʻavale i le taimi o le malaga, e mafai e le tracker ona fesoasoani i le faʻatulagaina saʻo ma foia le manaʻoga faanatinati.

I aso ua mavae, o le taimi lava e leiloa ai ki taʻavale, e masani ona manaʻomia e tagata e ona le tele o le taimi ma le malosi e suʻe ai, ma e ono feagai ai ma le maualuga o le tau o le suia o ki ma popolega o le saogalemu o taavale. Mo tagata pisipisinisi i le tele o mataupu, o nisi taimi latou te tuʻuina le ki o le taavale i le tulimanu latou te le masani ona gauai i ai, ma faʻatasi ai ma lesu'e airtag i luga o le taavale, e mafai ona latou vave mauaina e aloese ai mai le tuai o le malaga. I totonu o le aiga, afai e toʻatele tagata e fefaʻasoaaʻi se taʻavale, o le taamilosaga o le ki o le taavale e faigofie ona mafua ai le le mautonu o lona nofoaga, i le taimi nei e mafai e le tracker ona faia se sao.

Na faailoa mai e le au atamamai o alamanuia e faapea o le tulai mai o le sailiga autu o taavale e le gata ina maua ai le faigofie tele mo tagata e ona, ae faʻamalosia ai foi le faʻafouina ma le atinaʻeina o le maketi o oloa gaosi oloa. O le tele o kamupani fa'atekonolosi ua fa'afaigaluegaina su'esu'ega ma atina'e punaoa e fa'aauau ai le fa'aleleia atili o le fa'atinoga ma le fa'atinoga o tagata su'esu'e.

I le tali atu i nei luʻitau, e tuʻuina atu e Shenzhen Ariza Electronics Co., Ltd. le faʻatuatuainatracker airtagmasu'e airtag i luga o le taavale, O nei trackers e masani lava ona laʻititi, faigofie ona tuʻufaʻatasia ma ki taʻavale, ma maua ai galuega faʻatulagaina maualuga. I le fa'afeso'ota'i ma se telefoni feavea'i, e mafai ona fa'amanatu tagata fa'atau pe a galo.

I se aotelega, e ui lava i nisi o luitau, o le maketi mo le sailia o taavalesu'e kio loo folafola pea. O loʻo faʻamoemoeina i nai tausaga o lumanaʻi, faatasi ai ma le matua matua o tekinolosi ma le faʻaitiitia o tau, o ia oloa o le a avea ma filifiliga taua mo le tele ma le tele o tagata e ona taavale, e aumaia ai le faigofie ma le filemu o le mafaufau i le olaga o taavale.

  • Muamua:
  • Sosoo ai:

  • Taimi meli: Au-06-2024
    WhatsApp Online Chat!