• facebook
  • linkedin
  • twitter
  • google
  • youtube

Fa'aliga Fa'aletagata: Ose mea e tatau ona i ai mo Tagata Faimalaga ma Tagata Ta'ito'atasi Saogalemu

I se vaitau ua avea ai le saogalemu o le tagata lava ia ma popolega sili mo le toatele, o le manaoga mo faʻalavelave faʻapitoa ua faʻateteleina, aemaise lava i tagata femalagaaʻi ma tagata taʻitoʻatasi o loʻo sailia se puipuiga faaopoopo i tulaga eseese. O fa'ailo a le tagata lava ia, masini fa'apipi'i e fa'ao'o mai ai se leo tele pe a fa'agaoioia, ua fa'amaonia le avea o se meafaigaluega aoga e taofia ai fa'amata'u fa'alavelave ma vala'au fesoasoani i fa'alavelave fa'afuase'i. Se'i o tatou su'esu'e aogā o fa'ailo fa'aletagata mo femalagaiga ma mataupu fa'atatau.

fa'aliga fa'aletagata fa'aletagata

Muamua ma le sili, o faʻalavelave faʻapitoa e maua ai se lagona o le faʻamalosia ma le filemu o le mafaufau i tagata faimalaga, aemaise lava i latou o loʻo suʻesuʻeina ni siosiomaga e le masani ai pe ono lamatia. Pe o le folauga i auala pisi o le aai, savaliga i auala mamao, po o le nofo i fale ma le saogalemu, o le i ai o se faailo patino e mafai ona maua e mafai ona ofoina atu se vaega taua o le puipuiga.

E lē gata i lea,fa'alavelave fa'aletagatae taua tele i le puipuia o tagata osofaʻi poʻo tagata gaoi. Pe a feagai ma se tulaga taufaamataʻu, o le leo tuʻia e faʻaolaina e le faʻailo e mafai ona faʻateʻia ma faʻalavelave ai se tagata osofaʻi, faʻatauina sekone taua mo le tagata faʻaoga e sola ese ai pe faatosina mai ai tagata lata ane e mafai ona ofoina atu fesoasoani.

I le faʻaopoopoga i le saogalemu o le tagata lava ia, o faʻalavelave faʻapitoa e aoga foi i faʻalavelave faʻafuaseʻi faʻafomaʻi poʻo faʻalavelave i le taimi o femalagaaiga. I tulaga e manaʻomia ai se fesoasoani vave, o le leo leotele e mafai ona vave tosina atu ai le mafaufau ma fesoasoani i le tagata o loʻo mafatia, e ono faia ai se eseesega faʻaola ola.

E lē gata i lea,fa'ailo puipuia o le tagata lava iae le gata i tulaga o femalagaaiga. E tutusa lava le aoga mo tagata taʻitoʻatasi i tulaga o aso uma, e pei o le savali naʻo ia i le po, femalagaiga i taulaga, poʻo le auai i gaoioiga i fafo. O le lapopo'a ma le faigofie o le fa'aoga ua avea ai fa'ailo a le tagata lava ia ma mea faigaluega saogalemu mo tagata o vaitausaga uma ma tala'aga.

A'o fa'aauau pea ona fa'atupula'ia le ta'uta'ua o fa'ailo a le tagata lava ia, ua fa'ailoa mai e le au gaosi oloa le tele o fa'ata'ita'iga fa'atasi ai ma fa'aopoopoga fa'aopoopo, e pei o moliuila fau-i totonu, GPS su'esu'e, ma feso'ota'iga i masini feavea'i mo fa'aliga otometi i feso'ota'iga po'o pulega.

I le faaiuga, o aoga ofa'alavelave fa'aletagata lava iamo femalagaaiga ma mataupu faʻapitoa e le mafai ona faʻafitia. O nei masini fa'akomepiuta e ofoina atu se auala faigofie ae aoga e fa'aleleia ai le saogalemu o le tagata lava ia, ma maua ai le fa'amautinoaga i tagata ta'ito'atasi a'o latou folau i le lalolagi. A'o fa'atupula'ia le mana'oga mo le puipuiga o le tagata lava ia, o fa'alavelave a le tagata lava ia o lo'o sauni e tumau o se meafaigaluega taua mo i latou e fa'amuamua le saogalemu ma le sauniuni i o latou olaga i aso uma ma femalagaaiga.

  • Muamua:
  • Sosoo ai:

  • Taimi meli: Au-01-2024
    WhatsApp Online Chat!