• facebook
  • linkedin
  • twitter
  • google
  • youtube

Lenei Faiga Fa'ailoga Uaealesi Ta'uta'ua e Mafai ona Ta'e Ise Maneta ma se lipine Scotch

 

e'e fafine fa'alogo leoUa amata ona lauiloa ma taugofie faiga fa'ailo fa'anofonofo ona o tagata fa'atauva'a fa'atekonolosi fa'aleaganu'u e pei o le ADT o nisi oi latou ua silia ma le seneturi.

O nei faiga fou-tupulaga e mafai ona faigofie i le faʻapitoa i lo latou gafatia e iloa ai le ulufale i totonu o lou fale, ma sili atu. O le to'atele o lo'o tu'ufa'atasia nei le mata'ituina mamao ma le fa'atonutonuina o faiga fa'aautomatika fale, ma na fa'ailoa manino mai lea i le Fa'aaliga Fa'atekonolosi Fa'atau Fa'atau i Las Vegas, lea na fa'aalia ai se fa'aaliga mata'ina o le saogalemu-ola ma le fa'amafanafanaga tekonolosi.

E mafai nei ona e mata'itu mamao le tulaga o lau fa'ailo (fa'aauupegaina pe fa'a'upegaina), ulufale ma alu ese, ma ki ma tape lau masini mai so'o se mea i le lalolagi. O le vevela o le siosiomaga, tafega o le vai, maualuga o le carbon monoxide, mea pueata vitio, moli i totonu ma fafo, thermostats, faitotoa o faletaavale, loka o faitotoa, ma mataala faafomai e mafai ona pulea uma mai le tasi faitotoa, e ala i lau telefonipoto, tablet, po o le komepiuta.

O le tele o kamupani fa'ailo ua leai fo'i se uaea pe a fa'apipi'i masini 'ese'ese i lou fale ona o le tau ma le faigata o le fa'aogaina o uaea. Toeitiiti lava o kamupani uma o loʻo ofoina atu le faʻailoga e faʻalagolago i le tele o malaga e leai se totogi ona e taugofie, faigofie ona tuʻu ma faʻapipiʻi, ma faʻalagolago. O le mea e leaga ai, se'i vagana ai masini fa'akomepiuta fa'akomepiuta, e masani lava e le malu puipuia e pei o malaga fa'alava masani.

Faʻalagolago i le mamanu o le faiga ma le ituaiga o tekinolosi uaealesi, e mafai ona faigofie tele le faʻatoʻilaloina o masini faʻaogaina e tagata faʻafefe. O iina e amata ai lenei tala.

I le 2008, na ou tusia ai se auiliiliga auiliili o le LaserShield system on Engadget. O le LaserShield ose fa'asalalauga fa'asalalau fa'alotoifale mo fale ma pisinisi lea sa fa'amanino, faigofie ona fa'apipi'i, ma taugofie. I luga o la latou upega tafaʻilagi latou te taʻu atu ia latou tagata faʻatau o le "saogalemu faʻafaigofie" ma le "saogalemu i totonu o se pusa." O le faʻafitauli o le leai o ni ala pupuu e faʻamautu ai meafaigaluega. Ina ua ou faia le auʻiliʻiliga o lenei faiga i le 2008, sa ou puʻeina se vitio puupuu i totonu o se taulaga na faʻaalia ai le faigofie tele o le faiga e faʻatoʻilaloina i se walkie-talkie taugofie ma se vitio sili atu auiliiliga e faʻaalia ai le auala e tatau ai ona malupuipuia le polokalama. . E mafai ona e faitau i la matou lipoti ile in.security.org.

Pe tusa o le taimi lava lea na ulufale atu ai se isi kamupani i le maketi e igoa ia SimpliSafe. E tusa ai ma se tasi o ana tekinisia sinia na ou faatalanoaina talu ai nei, o le kamupani na amata i pisinisi i le 2008 ma o lea ua i ai le atunuu atoa e tusa ma le 200,000 tagata lesitala mo la latou auaunaga faʻailo.

Anapogi i luma i le fitu tausaga. O lo'o iai pea le SimpliSafe ma ofo mai se faiga fa'ailo fai-oe-oe e faigofie ona fa'apipi'i, faigofie ona fa'apolokalame, ma e le mana'omia se laina telefoni e feso'ota'i ai ma se nofoaga fa'ailo. E fa'aogaina le telefoni feavea'i, o lona uiga o se auala e sili atu ona lelei feso'ota'iga. E ui e mafai ona poloka le faailo o le telefoni feaveaʻi, e le afaina i le ono motusia o laina telefoni e tagata gaoi.

Na maua e le SimpliSafe lo'u mafaufau ona o lo'o latou faia le tele o fa'asalalauga fa'alotoifale ma i nisi itu o lo'o i ai se oloa fa'atauva tele i le ADT ma isi fa'asalalauga tetele, mo le fa'aitiitia o tupe fa'aalu mo masini, ma le tau i le masina mo le mata'ituina. Faitau la'u auiliiliga o lenei faiga ile in.security.org.

E ui o le SimpliSafe e foliga mai e sili atu le atamai nai lo le LaserShield system (lea o loʻo faʻatau atu pea), e tutusa lava le faʻalavelave i auala o le toilalo. Afai e te faitau ma talitonu i le tele o faʻasalalauga faʻasalalau a le atunuʻu na maua e SimpliSafe, e te manatu o lenei faiga o le tali a tagata faʻatau i kamupani faʻasalalau tetele. Ioe, e ofoina atu le tele o logo ma fa'aili e matua'i mama pe a ma le afa o le tau o kamupani fa'ailoga masani. O le mea e leaga ai e leai se tasi o faʻasalalauga maualuga ma faʻaaloalogia faʻamaonia faʻasalalauga poʻo tala na talanoa e uiga i le saogalemu, poʻo faʻafitauli faʻaletonu o nei faiga e leai se fesoʻotaiga.

Na ou mauaina se faiga mai le SimpliSafe mo le suʻega ma fesiligia le tele o fesili faʻapitoa a le inisinia sinia a kamupani. Ona matou faʻapipiʻiina lea o se masini faʻalogo, maneta faitotoa malaga, panic button, ma fesoʻotaʻiga faitotoa i totonu o se fale i Florida lea e umia e se ofisa sinia FBI ua litaea o loʻo i ai auupega, ata e le masani ai, ma le tele o isi aseta taua i lona fale. Na matou faia ni vitio se tolu: o le tasi e faʻaalia ai le faʻagaioiga masani ma le faʻatulagaina o le polokalama, o se tasi e faʻaalia ai le faigofie ona pasi uma malaga, ma le tasi e faʻaalia ai le faʻafefea ona faʻatoʻilaloina malaga faʻamaneta latou te tuʻuina atu i le luasefululima sene maneta ma Scotch. lipine mai le Home Depot.

O se tasi o faʻafitauli tele o le masini e tasi le auala, o lona uiga e latou te lafoina se faailoilo i le faitotoa pe a latou paʻu. O masini fa'ailo uma e tu'uina atu i luga o le tasi taimi, lea e faigofie ona fa'amauina i luga ole Initaneti. E mafai ona fa'apolokalameina se leitio fa'asalalau mo lea taimi fa'apitoa, pei o le LaserShield system. Sa ou faia i se walkie-talkie faigofie ona maua. O le faʻafitauli i lenei mamanu e mafai ona faʻapipiʻi le faitotoa e talia, e pei lava o le faʻateʻaina o le auaunaga (DoS) osofaʻiga i luga o sapalai fesoʻotaʻiga. O le tali, lea e tatau ona fa'agaioia fa'ailo mai malaga fa'ailo, e tauaso ma e le maua lava se fa'amatalaga o se fa'ailo.

Na matou savavali atu i totonu o Florida condo mo ni nai minute ma e leʻi paʻu i se faʻailo, e aofia ai le faʻalavelave faʻafuaseʻi o loʻo fausia i totonu o le ki. Ana faapea o a’u o se tagata faomea semanu ou te gaoia fana, o faatufugaga taua, ma le anoano o isi mea taua, o mea uma e ala i le faatoilaloina o se faiga ua faamaonia e le au faasalalau e sili ona faaaloalogia i totonu o le atunuu.

E faamanatu mai ai le mea na ou faaigoaina o "Fomaʻi TV" o ia foi na lagolagoina se pusa o fualaau faasaina e faapea e malupuipuia ma puipuia e le tamaitiiti lea na faatau atu i le atunuu e faleoloa fualaau faasaina ma isi faleoloa tetele. E le'i malupuipuia pe fa'amaonia e tamaiti. O lena kamupani na vave ona alu ese mai pisinisi ma le TV Doctors, oe na latou faʻamaonia ma le faʻamaonia mo le saogalemu o lenei oloa, na ave i lalo a latou vitio YouTube e aunoa ma le talanoaina o le mataupu autu.

E tatau i tagata lautele ona faitau ma le masalosalo i nei ituaiga o molimau aua e na o se auala ese ma le atamai o faasalalauga, e masani lava e tusitala ma PR firms e leai se faʻamatalaga i le mea e aofia ai le saogalemu. Ae paga lea, e talitonu tagata faʻatau i nei faʻamaoniga ma faʻalagolago i le aufaasālalau ia iloa mea latou te talanoa ai. E masani lava, o le au tusitala e malamalama i mataupu faigofie e pei o tau, faigofie o le faʻapipiʻiina, ma konekarate masina. Ae a e faʻatauina se faʻailoga faʻailoga e puipuia ai lou aiga, lou fale, ma au aseta, e tatau ona e nofouta i faʻafitauli faʻavae saogalemu, aua o loʻo i totonu o le faaupuga "security system" o le manatu o le saogalemu.

O le SimpliSafe system o se fa'aoga taugofie i faiga fa'ailo e sili atu ona taugata ua mamanuina, fa'apipi'i, ma mata'ituina e kamupani tetele a le atunu'u. O le fesili la mo le tagata faʻatau o le a le mea e aofia ai le saogalemu, ma le tele o le puipuiga e manaʻomia, faʻavae i luga o faʻamataʻu. E manaʻomia le faʻaalia atoatoa i luga o le vaega a le au faʻatau faʻatau, ma e pei ona ou fautuaina i sui o SimpliSafe. E tatau ona latou tu'u fa'afitiga ma lapata'iga i luga o latou afifi ma User Manuals ina ia fa'ailoa atoatoa e le tagata fa'atau mai ma mafai ai ona fai se fa'ai'uga atamai i mea e fa'atau e fa'atatau i o latou mana'oga ta'ito'atasi.

Pe e te popole ina ne'i faigofie ona fetu'una'i lau masini fa'ailo e se tagata faomea e le'i poto tele ma se masini e itiiti ifo i le tolu selau tala le tau? E sili atu i le manatu: e te manaʻo e faʻasalalau i tagata gaoi o loʻo ia te oe se faiga e faigofie ona faatoilaloina? Manatua o taimi uma e te tuʻuina ai se tasi o na mea faʻapipiʻi i luga o ou faitotoʻa poʻo faamalama, poʻo se faʻailoga i lou pito i luma e taʻu atu ai i se tagata faʻalavelave le ituaiga o faʻamaufaʻailoga ua e faʻapipiʻiina, e taʻu atu foi ia i latou e ono mafai ona faʻafefe.

E leai ni taumafataga o le aoauli e leai se totogi i le pisinisi fa'ailo ma e te maua le mea e te totogia. Ae e te leʻi faʻatauina soʻo se tasi o nei faiga e tatau ona e malamalama lelei i mea o loʻo e maua i le auala o le puipuiga, ma sili atu ona taua, o le a le mea e ono le maua i tulaga o tekinolosi ma le inisinia saogalemu.

Fa'aaliga: Na matou mauaina se fa'amatalaga lata mai o LaserShield i lenei masina e fa'amaonia ai a matou sailiga 2008. E pei lava ona faigofie ona faatoilaloina, e pei ona faaalia i le 2008 vitio.

Ou te ofuina ni pulou se lua i loʻu lalolagi: O aʻu uma o se loia suʻesuʻe ma le saogalemu faaletino / fesoʻotaʻiga. Mo le fasefulu tausaga talu ai, sa ou galue i suʻesuʻega, b…

  • Muamua:
  • Sosoo ai:

  • Taimi meli: Iuni-28-2019
    WhatsApp Online Chat!